Leiderschap in actie

Welkom op de pagina “Leiderschap in Actie”. Hier ontdek je hoe de principes van verbonden leiderschap tot leven komen in de verschillende producten en diensten. Deze aanpak helpt je om effectief en duurzaam leiderschap te ontwikkelen en een cultuur van vertrouwen, innovatie en samenwerking binnen je organisatie te bevorderen.

Of je nu op zoek bent naar inspiratie uit ons boek, een verdiepende blogserie, gerichte opleiding of advies op maat, we bieden verschillende manieren om je leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau te tillen.

Onze producten en diensten

Op deze pagina maak je kennis met onze belangrijkste producten en diensten, die allemaal zijn gebaseerd op de principes van verbonden leiderschap.

1. Boek: Organisatiekunst

Ons boek “Organisatiekunst” is een diepgaande verkenning van de impact van verbonden leiderschap op organisatievernieuwing en duurzame verandering. Het biedt praktische inzichten en voorbeelden die je kunt toepassen om jouw leiderschap te versterken en een cultuur van vertrouwen en samenwerking te creëren.

Ontdek het boek “Organisatiekunst” → [meer over het boek] Bestel direct → [Link naar bestelpagina]

2. Blogserie: Leiderschapskunst

Onze blogserie “Leiderschapskunst” biedt wekelijkse inzichten, tips en analyses rondom de thema’s van verbonden leiderschap. Elke blogpost helpt je om deze principes toe te passen in je dagelijkse leiderschap, zodat je een positieve impact kunt maken binnen je organisatie.

Verken de blogserie →[link naar blogserie pagina]

3. Opleiding: De kunst van leiderschap

De opleiding “De Kunst van Leiderschap” biedt een verdiepende training gebaseerd op de thema’s uit ons boek en de blogserie. In deze opleiding ontwikkel je essentiële leiderschapsvaardigheden en leer je hoe je effectief leiding kunt geven in een dynamische, veranderende omgeving. De opleiding start in het eerste kwartaal van 2025.

Lees meer over de opleiding → [link naar opleidingspagina]

4. Business Awareness Scan (BASc®)

De BASc® (Balance Scan) is een uniek en onderscheidend product waarmee je het leiderschaps-DNA van je organisatie in kaart brengt. Deze tool helpt je om obstakels en uitdagingen in je leiderschap en organisatiecultuur te identificeren en biedt gerichte oplossingen om duurzame verandering te realiseren.

Ontdek meer over BASc® → (link naar de BASc-pagina)

5. Advieswerk

Onze adviesdiensten richten zich op het toepassen van Verbonden Leiderschap in jouw organisatie. Samen onderzoeken we de specifieke uitdagingen en ontwikkelen we op maat gemaakte strategieën voor duurzame, effectieve oplossingen. Ons advieswerk helpt je om veranderingen door te voeren die leiden tot betere samenwerking, innovatie en organisatieontwikkeling.

Lees meer over mijn advieswerk → (link naar advieswerkpagina)

6. DMDC: Onderzoek, supervisie en teamdialogen

Als onderdeel van DMDC bied ik, samen met Marie Louise Dechesne, onderzoek, supervisie en teamdialogen aan. Deze aanpak helpt bij het versterken van teams en organisaties door diepgaand onderzoek en interactieve processen. Ontdek meer over DMDC → (link naar DMDC pagina)

Waarom leiderschap in actie?

In een steeds complexere wereld is verbonden leiderschap essentieel. Door zelfbewustzijn, vertrouwen en samenwerking te ontwikkelen, kun je niet alleen betere resultaten behalen, maar ook een diepere verbinding met je team en organisatie tot stand brengen. Onze producten en diensten helpen je om deze principes in de praktijk te brengen en je leiderschap te versterken.

Maak de reis naar verbonden leiderschap

We nodigen je uit om samen met ons de reis naar verbonden leiderschap te maken. Of je nu start met inzichten uit ons boek, verdieping zoekt via de blogserie, een opleiding volgt, of gerichte oplossingen nodig hebt via de BASc® en ons advieswerk, wij helpen je om een cultuur van innovatie en verbinding te creëren binnen jouw organisatie.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten, verhalen en updates. Samen kunnen we de kunst van Verbonden Leiderschap verder ontwikkelen en een positieve impact maken op de manier waarop we leidinggeven en samenwerken.